newyear

En vit och kall jul är härligt i sig såklart – men det är ju tyvärr inte alltid så att snön faller den 24:e. Och visst vore det härligt att slippa all hets och framförallt stress över jul och nyår? En studie visar att var femte vuxen person känner sig stressad över julen, alltså 20% av svenskarna blir påverkade av all den stress kring julen. 

Dom röda dagarna faller in bättre än på länge

I år faller ledigheten väldigt bra och de röda dagarna kan utnyttjas så att du behöver inte ta många semesterdagar för att få en lång ledighet. Har det varit på tal om att åka bort över jul och nyår så är 2019 ett bra år att slå drömmen i verk och faktiskt passa på. Gör man en resa under detta år är det inte många lediga dagar som behövs tas.

En perfekt julklapp till hela familjen

Julgran, julklappar, gröt och julmat i all ära – men det viktigaste under julen är ju faktiskt människorna som finns runt julgranen. Gör 2019 till en oförglömlig och speciell jul och skapa oförglömliga minnen på en fantastisk plats. Välj kanske att faktiskt strunta i julklapparna och ge familjen en resa som jul-och nyårspresent. Varför inte spendera julafton på en härlig savann i Tanzania? Eller vandra längst Afrikas högsta berg, Kilimanjaro? Njut av lugnet och harmonin bland stränderna på Seychellerna och ät er julmiddag på stranden vid solnedgången.

Upplev julen från andra sidan jorden

Boka en resa dag och var med om en helt fantastisk jul. Upplev juletiden på en helt annan plats och se hur högtiden firas på andra sidan jorden. Unna er att komma bort från den stressigaste tiden på året och ge er själva möjligheten att kunna koppla av ordentligt på det sättet som julen bör upplevas. Det finns flera olika sätt att hitta den perfekta resan, kolla in de typer av paketresor som finns eller gör resan skräddarsydd för just dig. Oavsett vad det är du söker så kommer en resa under denna tid göra att julen och nyår blir helt unik.